Povestea lui Cristi

De ce continuam zi de zi SA SPERAM, SA CREDEM, SA PERSEVERAM…
„Buna ziua Doamna Doctor,
Vreau sa va impartasesc din bucuria nostra fara margini datorita Minunii ce s-a intamplat ieri cu Cristi:
A plecat singur pe picioare, deodata!
Eram in parc, unde sunt fantanite cu apa. Mama il tinea pe Cristi pe marginea unei fantani astfel incat sa se joace cu manutele in apa. Dupa cateva minute l-a luat si s-au asezat pe o bancuta aflata la 2m departare de apa. Deodata s-a ridicat de pe banca singur si a facut cei 5-6 pasi pana la apa fara sprijin, hotarat sa ajunga. Mama uimita… l-a luat din nou pe banca iar el s-a ridicat iar si a mers la apa, la fel de sigur, fara sa cada. Am repetat de cateva ori. Azi dimineata mama l-a lasat pe marginea patului in fundulet sa vada ce face: s-a ridicat si a plecat inainte! Si-a invins frica de a cadea! El mergea sprijinit de manuta, dar nu avea echilibru, si iata ca minunea mult asteptata s-a produs.
Ieri a fost o zi mare: Sfanta Treime. Dumnezeu ne-a ajutat!!!

Altfel suntem bine. N-a mai avut convulsii. Este mai atent. Se bucura dar se si supara (chiar plange tacut) mai mult decat inainte. Facem o terapie, terapia Bowen, cu un terapeut din Slatina, din martie. De aceea nu am mai mers la Pecs si nici nu venim pentru moment la spital. Am descoperit un nou medicament naturist din ulei de scoici, Lyprinol se numeste, care contine mai mult EPA si DHA decat uleiul de peste.
Mama a citit acatistul si paraclisul Sfantului Efrem cel Nou 42 zile. Cristi a plecat pe picioare singur ieri, in a 43 zi.
Nu stiu sa spun ce anume a contat mai mult… Sigur si kinetoterapia cu Dl Profesor, dar mai mult decat toate, Dragostea lui Dumnezeu.
Sunt sigura ca va bucurati si va multumesc mult pentru afectiunea si grija pe care ne-ati aratat-o de fiecare data.
Aveti cu siguranta si dumneavostra o parte din reusita lui Cristi! Va multumim mult!
Va doresc multa sanatate si Bucurie!
Cu mult drag si respect,
Elena”

Related Post
0 Comments