Vali Căciulă îşi revine!

Starea de sănătate a lui Vali Căciulă, cel mai cunoscut instructor de schi din România, este tot mai bună.
Veşti din ce în ce mai bune pentru cei care îl cunosc pe Vali Căciulă. Operat de două ori pe creier, instructorul de schi din Sinaia se simte din ce în ce mai bine. „Starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună. A început să mănânce. Sunt optimist!”, spune Codruţ Căciulă, fiul marelui instructor de schi.
Acelaşi optimism îl afişează şi medicul Dan Teleanu, cel care l-a repus pe picioare pe Căciulă Senior în cadrul Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Universitar din Bucureşti. „Acum se simte mai bine. Se deplasează la toaletă, mănâncă singur, vorbeşte… A făcut progrese mari, chiar dacă încă mai are probleme din când în când. Vineri sau luni s-ar putea să-l externăm”, a declarat medicul care l-a ridicat din zăpadă pe Vali Căciulă şi l-a pus din nou pe schiuri.
Mai departe, instructorul de schi trebuie să urmeze un program de recuperare foarte strict. Costurile pentru acest proces sunt foarte ridicate, astfel că toţi cei care doresc să-l ajute pe sinăian o pot face trimiţând bani în conturile: RO82INGB0000999900635852 – pentru lei şi pentru euro – RO39INGB0000999901661043 deschise la ING Bank. Conturile sunt deschise pe numele Căciulă Constantin Codruţ.

Sursa: schiromania.ro, 23 Februarie 2011
http://www.schiromania.ro/2011/02/23/vali-caciula-isi-revine/

Related Post
0 Comments