De ce? De ce? De Ce?

Despre aceasta minunata intrebare a fost evenimentul de astazi organizat de catre Secom si Ana Nicolaescu, Mamica Urbana.

A fost chiar un eveniment extrem de util si plin de informatii valoroase si mai mult decat atat mi-a permis sa ajung in Oraselul Cunoasterii unde imi doream demult sa ajung, dar nu am avut nici o scuza, Emily fiind totusi prea mica pentru atelierele organizate acolo. Am sa fac o paranteza mica, mica ca sa va conving sa mergeti mai ales daca aveti copii peste varsta de 3-4 ani.

Oraselul cunoasterii, este locul unde cred ca veti gasi raspunsul la foarte multe intrebari “De Ce” din partea copiilor. Este impartit pe mai multe camere, fiecare dedicata unui alt fenomen, unei alte stiinte nici nu stiu exact cum sa le descriu, dar stiu sigur ca sunt fascinante. Au o camera unde poti vedea obiecte distorsionate in oglinda si efectul pe care il are fiecare in parte, un colt unde poti sa-i explici copilului in cat timp se degradeaza anumite alimente ramase in urma unui picnic, jocuri de cauza si efect, un tub prin care poti comunica, o pista de alargat care iti va spune la sfarsit ce viteza ai avut si in cat timp ai alergat. Va spun este fantastic, vroiam sa ma joc cu toate!!! Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut puzzle-ul gigant cu Romania. Sunt convinsa ca daca as fi avut un asemenea joc cand eram mica, poate as fi stiut si eu un picut de geografie, macar un picut ?

Related Post
0 Comments